Ας λύσουμε κάποιες απορίες σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης σεμιναρίων μέσω της πλατφόρμας μας.

Αν και προς το παρόν υπάρχει μια ποικιλομορφία σεμιναρίων στο LydiaPsaradelli.gr με σεμινάρια που μπορείτε να συνδυάσετε με συμβουλευτικές υπηρεσίες, δουλεύουμε πυρετωδώς να σας προσφέρουμε σεμινάρια όπως το Μεγαλύτερο Online Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής και τη Θεωρία των Τριών στη Συγγραφή.

Η ιστοσελίδα μετατράπηκε σε μια Ψηφιακή Πλατφόρμα Ασύγχρονης εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης.

Με αυτό το τρόπο έχουμε μεγαλύτερη Ευελιξία στην Επικοινωνία Εισηγητή-Σπουδαστή (Διάδραση μέσω πλατφόρμας, email, forum), στο Εκπαιδευτικό Υλικό (e-book, σημειώσεις, βίντεο, pdf με την ψηφιακή πρόσβαση στο σεμινάριο), στον Χώρο, Χρόνο και στη Μελέτη με την αυτοελεγχόμενη παρακολούθηση των σεμιναρίων.

Από μόνο του το e-learning μας προσφέρει ποιότητα καθώς γίνεται εξοικονόμηση χρόνου χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και άμεση πρόσβαση σε σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν ενώ φροντίζουμε να σας διδάσκουν εξειδικευμένοι εισηγητές, ειδικοί στον τομέα τους.

Καθώς υπάρχει αυτή η ευελιξία μπορείτε να παρακολουθήσετε τα σεμινάριά σας σε χώρο, μέσο και χρόνο που σας εξυπηρετεί.

Τρόπος Παρακολούθησης

Με την πληρωμή του σεμιναρίου σάς στέλνονται κωδικοί πρόσβασης οι οποίοι (αναλόγως το σεμινάριο) σας παρέχουν την πρόσβαση στο συγκεκριμένο μάθημα (συνήθως αφορά 6μηνο).

Με τους κωδικούς σας έχετε πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Στόχος μας κάθε σεμινάριο να συνοδεύεται και από e-book με όλες τις σημειώσεις ώστε να μην ανησυχείτε για το πώς θα έχετε όλο το υλικό στα χέρια σας για μελλοντική αναφορά.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο info@lydiapsaradelli.gr