ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
📚 Σεμινάριο Συγγραφής Βιβλίου ✍
Τέσσερις (4) ώρες ταχύρυθμο σεμινάριο συγγραφής.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή οι θέσεις κλείνονται και με διαφορετικούς τρόπους εκτός ιστοσελίδας, υπάρχει η πιθανότητα οι διαθέσιμες θέσεις να είναι λιγότερες από όσες φαίνονται.
📌 Με Προσωπική Καθοδήγηση για το Δικό σου Βιβλίο!
Φέρε τις ιδέες και τις σημειώσεις για το επόμενο βιβλίο σου για να σε βοηθήσω να το δομήσεις❗
Φυσικά, ασχολούμαστε με όλα τα μυστικά συγγραφής, δημιουργικής γραφής και ανάπτυξης του επόμενου μυθιστορήματός σου 📚
📆 Ημ/νια: 5 Νοεμβρίου 2018, 17:00 – 21:00
🔴 Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων
📧 Κράτηση Θέσεων: info@lydiapsaradelli.gr
Κόστος συμμετοχής: €40
📍 Χώρος: Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28, τκ. 10554 Ψυρρή Αθήνα
➡ Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το σεμινάριο συγγραφής βιβλίου απευθύνεται σε εν δυνάμει συγγραφείς, σε αρχάριους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη συγγραφή αλλά και σε έμπειρους συγγραφείς που έχουν ήδη στο δυναμικό τους από λίγα έως πολλά βιβλία.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ
Με κατάθεση προκαταβολής 20 ευρώ (και εξόφληση την ημέρα του σεμιναρίου) ή όλου του ποσού στον λογαριασμό όψεως στην Τράπεζα Πειραιώς IBAN: GR6801720450005045089906638 (Δικαιούχος Λυδία Ψαραδέλλη).
Μέσω paypal (info@lydiapsaradelli.gr όπου υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης και με την χρήση πιστωτικής κάρτας)
Αποστολή της απόδειξης κατάθεσης στο info@lydiapsaradelli.gr μαζί με ένα σύντομο συγγραφικό σου βιογραφικό καθώς και ποιοι είναι οι συγγραφικοί στόχοι σου. Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.