Τα BLOG έχουν να μας διδάξουν σημαντικά πράγματα και εγώ τα λατρεύω. Αναζητώ καθημερινά και ανακαλύπτω νέα blog δημιουργικών ανθρώπων που έχουν αναπτύξει την δική τους ταυτότητα και έχουν πολλά να με/μας μάθουν.

Αν διατηρείς το δικό σου BLOG με δείγματα της συγγραφικής σου πορείας, μη διστάσεις να μου το προτείνεις στο [email protected] η και στην επίσημη σελίδα μου στο Facebook

Προς το παρόν σου προτείνω να περιηγηθείς στα δικά μου άρθρα, τα οποία αφορούν την δημιουργική γραφή και γράφτηκαν για να απαντήσουν σε δικές σας ερωτήσεις. Πολλοί δημιουργικοί άνθρωποι μου γράφουν ότι σε κάποια φάση της ζωής τους τους βοήθησαν και εύχομαι πραγματικά να σου προσφέρουν και σένα κάποιες λύσεις.

Αν σε ενδιαφέρει κάποιο θέμα το οποίο δεν βρίσκεις, γράψε μου στο [email protected] και σύντομα θα σου απαντήσω μέσα από την στήλη blog της ιστοσελίδας.

Μη ξεχνάς να γράφεις καθημερινά! Μη σταματάς. Κάνε τη συγγραφική πορεία σου μέρος της καθημερινότητάς σου. Ξεκίνα με 2000 λέξεις την ημέρα -όπως θα διαβάσεις και στο σχετικό μου άρθρο- και μη σταματήσεις. Ξεκίνα από μικρά κείμενα γεμάτα περιγραφές και στόχευσε στο συναίσθημα του αναγνώστη. Γίνε καλύτερος καθημερινά. Διάβαζε βιβλία που θα αποτελέσουν πρότυπο για σένα και κάνε μια μικρή έρευνα στην βιβλιοθήκη σου για να ανακαλύψεις ποια είναι αυτά.

Σου προτείνω να διαβάσεις το άρθρο με τίτλο “Πώς θα γράψω ένα βιβλίο ;” θα σου προσφέρει λεπτομερείς οδηγίες για το πως θα το κάνεις και φυσικά όλα τα κείμενά μου θα σου χαρίσουν γνώσεις και θα σου δώσουν ενθάρρυνση για να ακολουθήσεις το μονοπάτι που επέλεξες.

Κυνήγησε το όνειρό σου, πραγματοποίησε τους στόχους σου και γίνε ένας εξαιρετικός συγγραφέας!

Στις σελίδες της ιστοσελίδας πλέον θα βρεις συμβουλές για την όποια επιχειρηματική σου δράση, την προώθηση του brand σου, είτε αυτό είναι προϊόν, υπηρεσία ή ακόμα και εσύ ο ίδιος αλλά και τις υπηρεσίες που μπορείς να έχεις μέσα από την δική μας επικοινωνία.

Οπότε, μη καθυστερείς την εκπλήρωση των ονείρων σου.

Φιλικά,

Λυδία Ψαραδέλλη

Lydia Psaradelli

 

Translate »