Κατέβασε δωρεάν το ebook Writing Month #01 του πρώτου συγγραφικού μήνα

Ο Ιούλιος του 2016 ήταν ο πρώτος Writing Month μήνας συγγραφικής δημιουργίας που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία μέσω της Fb Page/LydiaPsaradelliOfficial.

Δεκάδες εν δυνάμει, αλλά και δοκιμασμένοι συγγραφείς, αλληλεπίδρασαν αφού δεσμεύτηκαν ότι ο συγγραφικός μήνας του Ιουλίου θα ήταν αφιερωμένος σε αυτό που αγαπάνε: την συγγραφική διαδικασία.

Το δωρεάν ebook Writing Month #01

Το email της ιστοσελίδας LydiaPsaradelli.gr δέχτηκε εκατοντάδες μηνύματα
με απορίες, άριστες κριτικές, λόγια ευχαριστίας αλλά και πολλές συγγραφικές δημιουργίες προς αξιολόγηση.

Εργασίες και tips που δόθηκαν μέσω της Facebook Page συγκεντρώθηκαν σε αυτό το ebook για να το χρησιμοποιήσετε εσείς ή φίλοι σας που ενδιαφέρονται.

Εμπνευστήκαμε μέσα από εικόνες, ειδήσεις αλλά και την μουσική. Δημιουργήσαμε όμορφες εικόνες, ιστορίες και αφήσαμε ελεύθερη την φαντασία μας να μας οδηγήσει στα μαγικά μονοπάτια της δημιουργικής γραφής.

Κι αν αυτό φάνταζε δύσκολο στην αρχή, εμείς καταφέραμε να δημιουργήσουμε, άλλοτε πανέμορφες και άλλοτε πολύ τρομακτικές, ιστορίες.

Όλοι οι συμμετέχοντες έγραψαν ιστορίες που κράτησαν στα αρχεία τους, έστειλαν σε διαγωνισμούς ή ολοκλήρωσαν σαν βιβλία. Αυτό και από μόνο του είναι ένα σημαντικό βήμα για τον πρώτο συγγραφικό μας μήνα.

Μέσα από την επικοινωνία μου μαζί σας, μου ζητήσατε να κυκλοφορήσει όλη μας η προσπάθεια σε ένα ebook το οποίο θα κρατήσετε οι ίδιοι στο αρχείο σας αλλά θα μπορέσετε να προωθήσετε σε φίλους και γνωστούς που θέλουν να ασχοληθούν με την συγγραφή ή να εμπνευστούν.

Έτσι, από εδώ θα μπορέσετε να κατεβάσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το 50σέλιδο ebook με όλες τις εργασίες και τα tips που δόθηκαν και βοήθησαν τόσο κόσμο.

Διαβάστε πως θα οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας και με λίγες ασκήσεις κάθε μέρα θα μπορέσετε να εμπνευστείτε για το βιβλίο σας.

Ένας μήνας είναι αρκετός για να γράψετε, αν όχι όλο, τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος του βιβλίου.

 

Συμπλήρωσε το email σου για να κατεβάσεις το ebook Writing Month #01

Όπως πάντα, μπορείς να μου γράφεις στο email μου που θα βρεις πάνω αριστερά στην αρχική σελίδα ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας, για ό,τι σε δυσκολεύει, νέες ερωτήσεις που θέλεις να απαντήσω, νέες συνεργασίες που θέλεις να συζητήσουμε.

Μη ξεχάσεις να κατεβάσεις ΔΩΡΕΑΝ το βιβλίο μου από την αρχική σελίδα, με τίτλο “Γράψε το δικό σου βιβλίο τώρα! 10 + 1 βήματα σίγουρης επιτυχίας”. Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα στην όλη διαδικασία και δεν καταφέρεις να το “κατεβάσεις” ζήτησέ μου να στο στείλω, στέλνοντάς μου ένα email.

Κατέβασε και άλλα ΔΩΡΕΑΝ ebooks Δημιουργικής Γραφής εδώ.

Κι αν χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια για να ολοκληρώσεις το δικό σου μυθιστόρημα μέσα σε ένα μήνα, μπορείς να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τον επόμενο κύκλο του σεμιναρίου μου με τίτλο “Γράφουμε μαζί το επόμενό σου μυθιστόρημα – Με πλήρη προσωπική καθοδήγηση” στο email μου ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.

Δες όλα τα σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής εδώ.

Θα χαρώ να λάβω το σχόλιό σου

Translate »