Γράψε εύκολα και γρήγορα το πλάνο της ιστορίας σου

Οι συγγραφείς είναι άνθρωποι του πνεύματος. Εργαλεία και δύναμή τους αποτελούν οι λέξεις. Λογική και συναίσθημα «κυλούν» από τα όπλα τους και φτάνουν στους αναγνώστες, επηρεάζοντάς τους για μια ζωή.
Κάποιες φορές όμως, αυτό δεν αρκεί για να ολοκληρωθεί ένα βιβλίο. Ο συγγραφέας, κυρίως εκείνος που δοκιμάζει για πρώτη φορά τη συγγραφική του δεινότητα, χρειάζεται μια «μαθηματική» προσέγγιση της συγγραφικής διαδικασίας.


Με το σεμινάριό μου θα σας προμηθεύσω με ένα πλάνο, μέσα από το οποίο μπορείτε να στήσετε την ιστορία σας. Σε μορφή ebook θα φτάσει στο email σας, με ολοκληρωμένη ανάλυση και ένα λεπτομερές σχεδιάγραμμα, με το οποίο θα μάθετε βήμα-βήμα πως μπορείτε να εξελίξετε την ιστορίας σας. Μαζί θα μάθουμε πως μπορείτε να οργανώσετε τα στοιχεία σας και να τα παρουσιάσετε μέσα από την συγγραφή. Ακολουθώντας το μπορείτε να αφηγηθείτε ό,τι έχετε να πείτε, με δυνατούς χαρακτήρες και καλοδομημένη υπόθεση, κερδίζοντας φανατικούς αναγνώστες.

Αφού ολοκληρώσετε την ανάγνωση του ebook, οργανώσετε και δομήσετε το πλάνο της δικής σας ιστορίας, θα έχετε την δυνατότητα να μου στείλετε το πλάνο σας και εγώ θα πραγματοποιήσω μια λεπτομερή ανάλυσή του μέσα από ένα pdf.

Γράψε εύκολα και γρήγορα το πλάνο της ιστορίας σου

Το σεμινάριο αποτελείται από :

Ένα λεπτομερές ebook που σε καθοδηγεί βήμα-βήμα προς την ολοκλήρωση και δόμηση ενός σωστού πλάνου ιστορίας

+ BONUS Μία Αξιολόγηση του Πλάνου της δικής σου Ιστορίας.

 

Η εξόφλησή του μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με τραπεζική κατάθεση είτε μέσω PayPal.

Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου, συμπληρώνοντας την φόρμα

 


 

Δες επίσης το νέο σεμινάριό μου Δημιουργική Γραφή (ταχύρρυθμο) όπου μέσα σε λίγες ώρες μοιραζόμαστε όλα τα μυστικά της Δημιουργικής Γραφής.

 

 

 

Άφησε εδώ το σχόλιό σου και θα σου απαντήσω

Translate »