Έμπνευση – Μαθήματα Δημιουργικής Γραφής

Η έμπνευση αποτέλεσε το θέμα συζήτησης που είχα με αρκετούς από εσάς μέσα στους προηγούμενους μήνες. Εν δυνάμει αλλά και ενεργοί συγγραφείς ζητήσατε να μάθετε τις πηγές έμπνευσης που μπορώ να σας προτείνω αλλά και αν αυτό μπορεί να είναι ένα ουσιαστικό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν όλοι όσοι γράφουν.

Έμπνευση - Μαθήματα Δημιουργικής Γραφής
Με κεντρικό σλογκαν, «Μαθαίνω τα μυστικά – Αποκτώ τις δεξιότητες«, κυκλοφορεί το Δεύτερο Τεύχος της ΔΩΡΕΑΝ σειράς ψηφιακών περιοδικών που αφορούν τη Δημιουργική Συγγραφή, με θέμα την έμπνευση και που μπορούμε να την αναζητήσουμε.

Πολλοί από εσάς, οι οποίοι τώρα ξεκινάτε να δοκιμάζετε τις δυνατότητές σας στη συγγραφή αλλά και όσοι ακόμα το σκέφτεστε αλλά δεν το έχετε δοκιμάσει, εξαιτίας πολλών και διαφορετικών λόγων, μου ζητήσατε να σας εξηγήσω πως οι συγγραφείς ή οι αρθρογράφοι βρίσκουν συνεχώς θέματα να αναπτύσσουν.

#Εμπνευση

Όσοι παρακολουθείτε από μακριά τους λογοτέχνες και τους αρθρογράφους, νιώθετε ένα δέος για την όλη διαδικασία. Όσοι το ζείτε καθημερινά, γνωρίζετε ότι η μαγεία συναντά την πρακτικότητα και η οργάνωση πολλές φορές παίζει σημαντικό ρόλο.

Όταν είσαι αρθρογράφος ή κειμενογράφος και πληρώνεσαι βάσει της δουλειάς σου, οφείλεις στον εαυτό σου να τον τροφοδοτείς συνεχώς με πράγματα, ιδέες αλλά και πρακτικές που παράγουν έργο.

Με κεντρικό σλόγκαν, «Μαθαίνω τα μυστικά – Αποκτώ τις δεξιότητες«, κυκλοφορεί το Δεύτερο Τεύχος της ΔΩΡΕΑΝ σειράς ψηφιακών περιοδικών που αφορούν τη Δημιουργική Συγγραφή.

 

Όπως πάντα, μπορείς να μου γράφεις στο email για ό,τι σε δυσκολεύει, νέες ερωτήσεις που θέλεις να απαντήσω, νέες συνεργασίες που θέλεις να συζητήσουμε.

ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΡΑ! 10 + 1 ΒΗΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ“. ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κι αν χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια για να ολοκληρώσεις το δικό σου μυθιστόρημα μέσα σε ένα μήνα, μπορείς να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τον επόμενο κύκλο του σεμιναρίου μου με τίτλο “Γράφουμε μαζί το επόμενό σου μυθιστόρημα – Με πλήρη προσωπική καθοδήγηση”   στο email μου

Επίσης μπορείς να δεις όλα τα σεμινάριά μου εδώ

Δες το πρώτο τεύχος του περιοδικού με θέμα “#περίληψη

 

Φιλικά,

Lydia Psaradelli

 

 

 

 

ΥΓ. Μοιράσου το με φίλους που μπορεί να τους ενδιαφέρει. Γι’αυτό ακριβώς δημιουργήθηκε: για να μοιραστούμε ιδέες και γνώσεις.

Ακολούθησέ με στην Facebook Page

 

 

Διάβασε επίσης

Πως να γίνεις ο συγγραφέας που γεννήθηκες για να γίνεις

Φτερά για το εξωτερικό με τη βοήθεια ατζέντη

Τι πρέπει να κάνεις αφού γράψεις το βιβλίο σου;

Πως το να γράψω ένα βιβλίο, με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσα λίγα ξέρω

Συγγραφέα, σταμάτα να φοβάσαι!

8 + 1 πράγματα που σε εμποδίζουν να γράψεις το βιβλίο σου

Πως θα βρεις τον χρόνο και την ενέργεια να γράψεις το βιβλίο σου

Πως πρέπει να ξεκινάει το βιβλίο σου για να έχει επιτυχία;

 

 

Θα χαρώ να λάβω το σχόλιό σου

Translate »