Περίληψη - Μαθήματα Δημιουργικής Γραφής

Περίληψη – Μαθήματα Δημιουργικής Γραφής

Οι συζητήσεις που έχω μαζί σας τις τελευταίες εβδομάδες, αναδεικνύουν ένα μεγάλο εμπόδιο που μπαίνει στον δρόμο σου προς την συγγραφή του δικού σου βιβλίου/διηγήματος/παραμυθιού κλπ.

#περίληψη

Αυτό το μεγάλο αγκάθι που στέκει στην καρδιά σου σαν ένας μεγάλος βράχος και είσαι σίγουρος ότι δεν μπορείς να το ξεπεράσεις. Κι αν το σκεφτείς καλύτερα, ναι…είσαι σίγουρος πως είναι καλύτερα να ξεχάσεις για πάντα το όνειρό σου.

Άλλωστε ποιος θέλει να γίνει συγγραφέας;

Πιστέψέ με ότι η δυσκολία σου θα κρατήσει μέχρι να νιώσεις την αυτοπεποίθηση να διαπερνά το πληκτρολόγιό σου, το στυλό που κρατάς, την ραχοκοκαλιά σου καθώς οι λέξεις ρέουν. Οι συγγραφείς που γράφουν συνεχώς και έχουν εντάξει την συγγραφή στο καθημερινό τους πρόγραμμα, γνωρίζουν ακριβώς τι εννοώ.

Μαθήματα Δημιουργικής Γραφής
Το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους που αφορά το μεγάλο αγκάθι της περίληψης

Και κάπως έτσι ξεκινάει μια σειρά από ψηφιακά περιοδικά, σχετικά με την Δημιουργική Γραφή. Αυτό ακριβώς που μου ζήτησες. Γιατί η συγγραφή είναι η μεγάλη μας αγάπη και θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι σε αυτό, εύκολα και πάνω απ’όλα με γρήγορους ρυθμούς.

Έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο περιοδικό που αφορά την #περίληψη. Το μεγάλο αγκάθι όπως φαίνεται, το μεγάλο εμπόδιο που μπαίνει ανάμεσα σε εσένα και την πραγματοποίηση του ονείρου σου.

Με κεντρικό σλογκαν, “Μαθαίνω τα μυστικά – Αποκτώ τις δεξιότητες“, ξεκινάμε μαζί μια σειρά από ΔΩΡΕΑΝ ψηφιακά περιοδικά που αφορούν τη Δημιουργική Συγγραφή.

Σου υποσχέθηκα ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να λαμβάνεις πλέον ό,τι γράφω σε Pdf και ναι, αυτή τη φορά σε καλύτερη ποιότητα το πρώτο μας περιοδικό είναι έτοιμο να το κατεβάσεις και να το διαβάσεις.

Όπως πάντα, μπορείς να μου γράφεις στο email για ό,τι σε δυσκολεύει, νέες ερωτήσεις που θέλεις να απαντήσω, νέες συνεργασίες που θέλεις να συζητήσουμε.

Κι αν χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια για να ολοκληρώσεις το δικό σου μυθιστόρημα μέσα σε ένα μήνα, μπορείς να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τον επόμενο κύκλο του σεμιναρίου μου με τίτλο “Γράφουμε μαζί το επόμενό σου μυθιστόρημα – Με πλήρη προσωπική καθοδήγηση”   στο email ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας

 

Φιλικά,

Lydia Psaradelli

 

 

 

ΥΓ. Μοιράσου το με φίλους που μπορεί να τους ενδιαφέρει. Γι’αυτό ακριβώς δημιουργήθηκε: για να μοιραστούμε ιδέες και γνώσεις.

 

 

Διάβασε επίσης

Πως να γίνεις ο συγγραφέας που γεννήθηκες για να γίνεις

Φτερά για το εξωτερικό με τη βοήθεια ατζέντη

Τι πρέπει να κάνεις αφού γράψεις το βιβλίο σου;

Πως το να γράψω ένα βιβλίο, με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσα λίγα ξέρω

Συγγραφέα, σταμάτα να φοβάσαι!

8 + 1 πράγματα που σε εμποδίζουν να γράψεις το βιβλίο σου

Πως θα βρεις τον χρόνο και την ενέργεια να γράψεις το βιβλίο σου

Πως πρέπει να ξεκινάει το βιβλίο σου για να έχει επιτυχία;

 

 

Άφησε εδώ το σχόλιό σου και θα σου απαντήσω

Translate »