Οι συγγραφείς είναι άνθρωποι του πνεύματος. Εργαλεία και δύναμή τους αποτελούν οι λέξεις. Λογική και συναίσθημα «κυλούν» από τα όπλα τους και φτάνουν στους αναγνώστες, επηρεάζοντάς τους για μια ζωή. Κάποιες φορές όμως, αυτό δεν αρκεί για να ολοκληρωθεί ένα βιβλίο. Μέσα από τα Σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής θα μάθουμε πως να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας που σχετίζονται με τη συγγραφική διαδικασία.

Φόβοι, αγωνίες, εμπόδια αλλά και απορίες που μπαίνουν σαν φυσικά εμπόδια ανάμεσα σε μας και στην ολοκλήρωση του ονείρου.

Ένα διήγημα, ένα παιδικό παραμύθι, μια νουβέλα, ένα άρθρο, ένα μυθιστόρημα… όλα αυτά τα συγγραφικά στοιχήματα που θέλουμε αλλά δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Μαζί θα ολοκληρώσουμε ένα ταξίδι μέχρι να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και θα πετύχουμε τους στόχους που έχετε βάλει. Με προσωπική καθοδήγηση σε όλα τα στάδια, με πολλή δουλειά και όραμα.

Ανάλογα την περίοδο και τις δικές σας ανάγκες προστίθενται νέα σεμινάρια δημιουργικής γραφής οπότε μη διστάσετε να μου ζητήσετε το σεμινάριο που θα άρεσε σε εσάς και θα κάλυπτε τις δικές σας ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μου στο [email protected] Δείτε όλα τα σεμινάρια -που “τρέχουν” αυτή την περίοδο- και ανακαλύψτε εκείνο που θα σας εμπνεύσει και θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε το δικό σας κείμενο.

Έννοιες όπως το “writer’s blog” ξεδιαλύνονται και μαζί ξεπερνάμε τους δισταγμούς που μπορεί να έχετε. Μαθαίνουμε τα μυστικά δημιουργίας και προώθησης ενός βιβλίου καθώς και όλα εκείνα που πρέπει να γνωρίζετε για να το γράψετε με το προσωπικό σας στυλ.

 

Translate »