Γράφουμε μαζί το επόμενό σου μυθιστόρημα

1,550.00 (Με Φ.Π.Α.)

Με πλήρη προσωπική καθοδήγηση δίνουμε ουσιαστικές λύσεις σε απορίες και τυχόν μπλοκαρίσματα, σε πρακτικό επίπεδο μέχρι το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα. Με υποστηρικτικό υλικό ebook και ένα μήνα καθημερινής καθοδήγησης.

 

Περιγραφή

Με πλήρη προσωπική καθοδήγηση γράφουμε μαζί το επόμενό σου μυθιστόρημα. Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους σου και μέσα σε έναν μήνα με καθημερινή εργασία και υποστηρικτικό υλικό λύνουμε όλες τις απορίες και φτάνουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.  

Τι περιλαμβάνει το συγκεκριμένο σεμινάριο:

Γράφουμε μαζί το επόμενο μυθιστόρημά σου - Με πλήρη προσωπική καθοδήγηση 3D
Το βιβλίο που συνοδεύει το σεμινάριό μου, “Γράφουμε μαζί το επόμενό σου μυθιστόρημα – Με πλήρη προσωπική καθοδήγηση”
  1. Υποστηρικτικό υλικό (ebook), με τίτλο: «Γράφουμε μαζί το επόμενο μυθιστόρημά σου – Με πλήρη προσωπική καθοδήγηση» Ένα βιβλίο με όλες τις πληροφορίες που μπορούν να σε βοηθήσουν σε όλα τα στάδια της συγγραφής του βιβλίου σου, καθώς εμείς εργαζόμαστε σταδιακά προς την ολοκλήρωσή του.
  2. Με πλήρη προσωπική καθοδήγηση Προσωπική καθοδήγηση για ένα (1) μήνα, μέσω καθημερινών, μονόωρων γραπτών συνομιλιών στο Facebook/Skype. Σε αυτό το διάστημα θα δίνουμε ουσιαστικές λύσεις σε απορίες και τυχόν μπλοκαρίσματα, σε πρακτικό επίπεδο. Θα παρακολουθώ την πρόοδό σου και θα προτείνω συγκεκριμένα βήματα, τα οποία χωρίς άγχος θα σε οδηγήσουν στην γρήγορη ολοκλήρωση του βιβλίου σου.
  3. Δύο προσωπικές συναντήσεις στο τέλος του μήνα για οριστικοποίηση του βιβλίου σου για να καλύψουμε ο,τιδήποτε άλλο θέλεις σχετικό με την προώθησή του.

 

Η εξόφλησή του μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με τραπεζική κατάθεση είτε μέσω PayPal.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Γράφουμε μαζί το επόμενό σου μυθιστόρημα”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Translate »