Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τον στόχο σου

Αγαπάς τη συγγραφή τόσο πολύ που δεν τολμάς να ξεκινήσεις κι ας θέλεις να γίνεις συγγραφέας. Φοβάσαι αν το επόμενο βήμα σου θα είναι και το σωστό. Αποφεύγεις να βουτήξεις στα βαθιά και το όνειρο μοιάζει άπιαστο.

Σου αρέσει να ταξιδεύεις στις σελίδες των βιβλίων, να φαντάζεσαι πως είναι οι ήρωες, να ζεις τις περιπέτειές τους, θαυμάζεις το μυαλό που κρύβεται πίσω από αυτές τις προσεκτικά τοποθετημένες λέξεις στις σελίδες του βιβλίου. Του βιβλίου που κουβαλάς παντού μαζί σου, μυρίζεις τις σελίδες του, μεταφέρεις παντού μαζί σου και δεν θέλεις να το αποχωριστείς.

Η βιβλιοθήκη σου φιλοξενεί πολλούς τίτλους, τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους. Κι όμως, σου αρέσουν όλοι. Πολλούς από αυτούς τους μεταφέρεις στο ήδη φορτωμένο κομοδίνο σου. Κοιμάσαι και ξυπνάς με την εικόνα τους.

Πόσο θα ήθελες ένα από αυτά να έχει το δικό σου όνομα στο εξώφυλλό του!

Θέλεις, αχ και πόσο δε το θέλεις αυτό, αλλά δεν ξέρεις πως να το κάνεις. Ποιο είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις; Πως γράφεται ένα βιβλίο και τι χρειάζεται; Πως το κάνουν τόσοι συγγραφείς, γνωστοί αλλά και λιγότερο γνωστοί; Ποιος τους βοήθησε, ποιος τους καθοδήγησε, ποιος τους είπε τι να κάνουν;

Τόση αγωνία και ερωτηματικά σε βασανίζουν ενώ είναι τόσο εύκολο να κάνεις σήμερα το πρώτο βήμα για να μπορέσεις σύντομα να είσαι ένας συγγραφέας.

Μπορώ να σε βοηθήσω… Διάβασε τα άρθρα αλλά και τα δωρεάν ebooks που δίνω μέσα από την ιστοσελίδα μου. Μελέτησέ τα! Μη τα προσπεράσεις απλώς. Ξεκίνα να γράφεις καθημερινά αυξάνοντας βαθμιαία τις σελίδες που γράφεις. Διάβαζε πολύ και διαφορετικά βιβλία. Ρίξε μια ματιά στην βιβλιοθήκη σου και δες τι είδος σου αρέσει. Είναι ενδεικτικό αυτό του τι θα σου αρέσει να γράφεις; Ίσως αν και ποτέ δεν μου άρεσαν τα όρια. Μη βάζεις και συ όρια. Ενθάρρυνε τον εαυτό σου και βοήθησέ τον να εξελιχθεί και να προοδεύει μέρα με την ημέρα.

Αν χρειαστείς βοήθεια από μένα μπορείς να μου στείλεις email -θα το βρεις πάνω αριστερά στην αρχική σελίδα- ή να συμπληρώσεις την φόρμα επικοινωνίας.

Μπορείς να παρακολουθήσεις κάποιο από τα σεμινάριά μου ή να μου ζητήσεις κάποιο που θα απαντάει στις δικές σου ανάγκες.

Μη καθυστερείς! Δούλεψε σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου…

Φιλικά,

Λυδία Ψαραδέλλη

Lydia Psaradelli

 

 

Translate »