Ονειρεύεσαι το βιβλίο που έχει το όνομά σου στο εξώφυλλό του;

Ας μην γελιόμαστε, το θέλεις, το ονειρεύεσαι, ζηλεύεις άλλους που έχουν γράψει πολλά βιβλία και το όνομά τους κοσμεί τα εξώφυλλα των βιβλίων τους. Αναρωτιέσαι ξανά και ξανά “γιατί εκείνοι και όχι εγώ;” και μένεις να παρακολουθείς ένα όνειρο που μοιάζει άπιαστο.

Είναι καιρός πια να το αποφασίσεις. Να ξεφύγεις από την αρνητική διάθεση που σε χαρακτηρίζει, την απελπισία και να δράσεις.

Μαζί θα πραγματοποιήσουμε τα όνειρά σου και σύντομα ένα βιβλίο με το δικό σου όνομα στην θέση του συγγραφέα θα κοσμεί το ράφι της βιβλιοθήκης σου αλλά και θα ταξιδεύει στις βιβλιοθήκες μεγάλων βιβλιοπωλείων και του αναγνωστικού κοινού.

Η ιστοσελίδα μου θα σε βοηθήσει με δωρεάν ebooks που αφορούν την Δημιουργική Γραφή αλλά και με άρθρα που χαίρομαι να ακούω ότι βοηθάνε πολύ κόσμο που θέλει να δημιουργήσει. Αν χρειαστείς προσωπική καθοδήγηση ή πιο εξειδικευμένες πληροφορίες μπορείς να παρακολουθήσεις ένα από τα σεμινάριά μου.

Η Δημιουργική Γραφή είναι πάνω απ’ όλα, για μας τους συγγραφείς, απόλαυση οπότε θα σου πρότεινα να αποβάλλεις κάθε είδους άγχος και να αρχίσεις σήμερα κιόλας να γράφεις και να διαβάζεις περισσότερο. Ξεπέρασε αρχικά τον φόβο σου και έπειτα διάβασε το δωρεάν βιβλίο μου με τίτλο “Γράψε το δικό σου βιβλίο τώρα! 10 + 1 βήματα σίγουρης επιτυχίας“. Έχω την χαρά να λέω ότι αποδεδειγμένα έχει βοηθήσει πολύ κόσμο, κάτι το οποίο με συγκινεί ιδιαιτέρως.

Μπορείς πάντα να επικοινωνείς μαζί μου στο [email protected] ή μέσα από τα σχόλια της ιστοσελίδας, για οποιαδήποτε απορία σου.

Απόλαυσε το μαγικό ταξίδι της συγγραφικής διαδικασίας!

Φιλικά,

Λυδία Ψαραδέλλη

Lydia Psaradelli

 

 

 

Translate »