Γράφουμε μαζί το επόμενό σου μυθιστόρημα

Γράφουμε μαζί το επόμενό σου μυθιστόρημα

Γράφουμε μαζί το επόμενό σου μυθιστόρημα – Με πλήρη προσωπική καθοδήγηση

 

 

Σεμινάρια

Για τον επόμενο κύκλο του σεμιναρίου με τίτλο «Γράφουμε μαζί το επόμενό σου μυθιστόρημα – Με πλήρη προσωπική καθοδήγηση»  μπορείς να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον στο info@lydiapsaradelli.gr ή να συμπληρώσεις την φόρμα συμμετοχής παρακάτω.

Γράφουμε μαζί το επόμενό σου μυθιστόρημα – Με πλήρη προσωπική καθοδήγηση

Τι περιλαμβάνει το συγκεκριμένο σεμινάριο:

1.Υποστηρικτικό υλικό (ebook), με τίτλο: «Γράφουμε μαζί το επόμενο μυθιστόρημά σου – Με πλήρη προσωπική καθοδήγηση»  Ένα βιβλίο με όλες τις πληροφορίες που μπορούν να σε βοηθήσουν σε όλα τα στάδια της συγγραφής του βιβλίου σου, καθώς εμείς εργαζόμαστε σταδιακά προς την ολοκλήρωσή του.

Γράφουμε μαζί το επόμενο μυθιστόρημά σου - Με πλήρη προσωπική καθοδήγηση 3D

Το βιβλίο που συνοδεύει το σεμινάριό μου, «Γράφουμε μαζί το επόμενό σου μυθιστόρημα – 

2. Με πλήρη προσωπική καθοδήγηση»Προσωπική καθοδήγηση για ένα (1) μήνα, μέσω καθημερινών, μονόωρων γραπτών συνομιλιών στο Facebook/Skype. Σε αυτό το διάστημα θα δίνουμε ουσιαστικές λύσεις σε απορίες και τυχόν μπλοκαρίσματα, σε πρακτικό επίπεδο. Θα παρακολουθώ την πρόοδό σου και θα προτείνω συγκεκριμένα βήματα, τα οποία χωρίς άγχος θα σε οδηγήσουν στην γρήγορη ολοκλήρωση του βιβλίου σου.

3. Δύο προσωπικές συναντήσεις στο τέλος του μήνα για οριστικοποίηση του βιβλίου σου για να καλύψουμε ο,τιδήποτε άλλο θέλεις σχετικό με την προώθησή του.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι στα 350 ευρώ.

Η εξόφλησή του μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με τραπεζική κατάθεση είτε μέσω PayPal.

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής:

Ταυτόχρονα μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν το βιβλίο μου με τίτλο:

Γράψε το δικό σου βιβλίο τώρα!
10 + 1 βήματα σίγουρης επιτυχίας

που απευθύνεται σε εν δυνάμει συγγραφείς αλλά και σε όσους έχουν ήδη δοκιμαστεί στον συγγραφικό στίβο. Θα σε βοηθήσει ενώ παρακολουθείς το σεμινάριό μου, δίνοντάς σου πολύτιμες συμβουλές. Θα βρεις την φόρμα στην αρχική σελίδα για να το κατεβάσεις.

Γράψε το δικό σου βιβλίο τώρα! 10 + 1 βήματα σίγουρης επιτυχίας 3D 550

 

Θα χαρώ πολύ να μου γράψεις την γνώμη σου ή τις όποιες απορίες σου. Μπορείς να μου τις στείλεις στο info@lydiapsaradelli.gr

 

Δες επίσης το νέο σεμινάριό μου Δημιουργική Γραφή (ταχύρρυθμο) όπου μέσα σε λίγες ώρες μοιραζόμαστε όλα τα μυστικά της Δημιουργικής Γραφής.

Share this:

Άφησε εδώ το σχόλιό σου και θα σου απαντήσω